AŞAĞI SATICILAR İLKOKULU
Aşağı Satıcılar Köyü / Diyadin / AĞRI

VİZYON

Okulumuzun örnek bir okul olması, okulumuzda ”öğrenmeyi öğrenmenin“ temel ihtiyaç kabul edilmesi, öğrencilerin düşünmenin önemine inanan, araştıran,sorgulayan bireyler olması, öğrencilerimizin topluma örnek olacak şekilde manevi ve ahlaki değerler kazanması, öğrencilerimizin kendine güvenen ,kendisiyle barışık, yeteneklerinin farkında olan ve okulumuzda herkesin her gün daha iyiye daha mükemmele ulaşmak için çaba göstermesi geçmişte de gelecekte de vizyonumuzu belirlemiştir.

MİSYON

Biz Diyadin Aşağı Satıcılar İlkokulu olarak bütün öğrencilerin kendisiyle barışık, kendisine güvenen, bilgili, becerikli, düşünen, sorgulayan, araştıran, farklı fikirlere hoşgörüyle bakabilen, ahlaki değerleri gelişmiş, sorumluluk bilincine sahip, içinde bulunduğumuz “bilgi çağı”nın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek kazanımlar için varız.

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Normal Eğitim

ingilizce

Sobalı

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Diyadin ilçemize 11 km uzaklıktadır. Ağrı il merkezine 55 km uzaklıktadır.

Okulumuz Aşağı Satıcılar köy merkezinde bulunmaktadır.